Izvor: Scandal.rs, 11.Sep.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ZAŠTO NEMA DEČKA!

U poslednjih nekoliko dana glavna tema estradnih kuloara je Milica Todorović. Podsetimo, pevačica je raskinula višegodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, a od tada se nije oglašavala ovim povodom. Ipak, u toku današnjeg dana je na društvenim mrežama objavila video klip koji je izazvao veliko interesovanje. Naime, naslov video zapisa je “Kad me pitaju zašto The post MILICA TODOROVIĆ OTKRILA ZAŠTO NEMA DEČKA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

"KAD ME PITAJU ŠTO NEMAM DEČKA..." Nakon kraha veze sa koreografom, Milica Todorović podelila nešto što je ZAČUDILO SVE

Izvor: Blic, 11.Sep.2019

Pobednica druge sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Milica Todorović, početkom leta raskinula je dugogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, iako se uveliko pričalo da će stati na "ludi kamen".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.