MILICA PROKOMENTARISALA BIVŠEG DEČKA: O Milošu je kratko i jasno rekla OVO, neće mu biti svejedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA PROKOMENTARISALA BIVŠEG DEČKA: O Milošu je kratko i jasno rekla OVO, neće mu biti svejedno

Ne želi da se vraća u prošlost.

Milica Todorović je svoju vezu sa glumcem Petrom Strugarom otpočela pre nepuna četiri meseca. A za svoje bivše ljubavi imala je da kaže samo jedno.

Pevačica je pre Petra bila u dugogodišnjoj vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, a kako je priznala ne bi se vraćala na tu celu priču, jer to želi da ostavi iza sebe.

- Sada sam u fazi kada sam zadovoljna svojim životom na svim poljima. Sretna, voljena i zaljubljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Milica pa dodala:

Jedna spontana 😅 📸@milosnadazdin #milicatodorovic #smilemore

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Feb 9, 2020 at 12:20pm PST

- Ne bih se vraćala na tu celu priču, jer baš želim da je ostavim iza sebe. Prošlosti je mesto u prošlosti. Postoji čuvena rečenica: "I to će proći", tako sam i tada razmišljala i prošlo je. Kad je o muzici reč, izuzetno sam srećna što je publika uz mene od samog početka, od kada sam pobedila u "Zvezdama Granda". Od tada imam osećaj da me podržavaju u svemu, i da s nestrpljenjem iščekuju svaki novi projekt. Pre nego što izbacim pesmu, uvek imam tremu, jer želim publici da dam nešto novo, drugačije, a da me opet po nečemu prepoznaju. Zahvalna sam im što su mi uvek podrška i vetar u leđa za svaku pesmu. Ponosna sam, i srećna zaista, pogotovo kada na nastupima vidim pun klub ili salu u kojoj pevam, a svi pevaju u glas sa mnom - rekla je Milica.

BONUS VIDEO: ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.