MILICA PAVLOVIĆ STIGLA NA GODIŠNJI ODMOR – ZAŠTO NE PODNOSI KAĆU GRUJIĆ!

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA PAVLOVIĆ STIGLA NA GODIŠNJI ODMOR – ZAŠTO NE PODNOSI KAĆU GRUJIĆ!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto: SCANDAL! coprighted

Milica Pavlović je stigla na Krf gde će narednih desetak dana odmarati saznaje SCANDAL!. Ona je na more otišla sa drugaricom. Neposredno pre polaska na odmor, Milica se srela sa Katarinom Grujić na jednom bazenu i nije joj rekla ni zdravo!

Pozadinu ovog sukoba ekskluzivno otkiva novi SCANDAL!. Na rođendanu Milana Mitrovića, Milica je Kaći Grujić strgla haljinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i njoj su ispale gole grudi. Šta se dalje dešavalo i šta Kaća kaže na to pročitajte samo u novom broju SCANDAL!-a. Takođe, prvi put je i Goca Šaulić progovorila o Cuci i poručila joj ŠABAN NIKADA NEĆE OTIĆI OD KUĆE! CUCE LETE, OTPADAJU KAO MUŠICE! I Dara Bubamara je poručila koleginici OSTAVI MI MUŽA! Sve to, i još puno toga samo najnovijem broju SCANDAL!-a koji je u prodaji na svim kioscima za samo 30 dinara!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.