MILICA MITROVIĆ OTKRILA JAVNO: Za Zadrugu 7 obnovljena saradnja sa ovom voditeljkom?! Ovo su svi detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 17:06

MILICA MITROVIĆ OTKRILA JAVNO: Za "Zadrugu 7" obnovljena saradnja sa ovom voditeljkom?! Ovo su svi detalji!

Svi željno iščekuju novi koncept.

Direktorka programa i supruga Željka Mitrovića, Milica, objavila je na svom Instagramu stori koji je privukao pažnju mnogima.

Milica je na "Pinku" vreme danas provodila u društvu nekadašnje zadrugarke, a potom i voditeljke Red televizije, Jelene Pešić, koja je poslednjih meseci na porodiljskom bolovanju, a mnogi su ovu objavu shvatili kao najavu njenog povratka.

Jelena je na druženje sa Velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šeficom povela i ćerkicu Milu, koju je dobila u julu prošle godine, a u martu ove je saznala da je ponovo u drugom stanju, te da ona i njen suprug Mladen Vuletić ponovo očekuju devojčicu.

Upravo bi druga trudnoća trebalo da znači da se Jelena ipak još uvek neće vraćati na posao, iako su se mnogi ponadali da će ona biti novo lice "Zadruge 7 - Elita".

Kako smo već pisali, bračni par Željko i Milica Mitrović najavili su početak sedme sezone "Zadruge", ali uz određene promene.

Prva velika novina jeste glavna nagrada, koja je sada čak duplirana, pa će se zadrugari boriti za 100.000 evra, umesto dosadašnjih 50 hiljada. Pored toga, sledeća tri mesta takođe će imati pravo na novčanu nagradu, i to u iznosu od po 50.000 evra.

Takođe, kako su mediji preneli pre nekoliko dana, Mitrovići su navodno odlučili da pravo učešća u sedmoj sezoni neće imati takmičari koji su diskvalifikovani u prethodnim sezonama.

Ipak, to nije tačno, budući da je ekipa našeg portala snimila Miljanu Kulić ispred zgrade Pink televizije, upravo kada je došla na pregovore za novu sezonu. Miljana je, podsetimo iz "Zadruge 6" diskvalifikovana, kao i njena majka Marija, zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.