MILICA MITROVIĆ IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE! Velika Šefica najavila OGROMNE IZMENE u Zadruga 7 Elita!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:49

MILICA MITROVIĆ IZDALA VAŽNO SAOPŠTENJE! Velika Šefica najavila OGROMNE IZMENE u "Zadruga 7 Elita"!

Sigurno će biti neočekivano!

Spektakularna, nova sezona rijaliti šoua ''Zadruga 7 Elita'', je uveliko u pripremi i obećava program i sadržaj koji do sada nismo mogli da vidimo na malim ekranima, a biće u rangu sa onima koje se emituju na svetskim TV stanicama, najavio je Željko Mitrović.

Sada se oglasila i Velika Šefica, Milica Mitrović.

Produkcija već uveliko radi kastinge, sređuje velelpno zdanje "Bele kuće", te će nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukućane sačetai sasvim drugačiji enrterijer. Pored toga, ekipa sa "Pinka" uveliko pažljivo bira buduće učesnike, a iako se sve drži u veoma strogoj tajnosti, može se zaključiti da će svi gledaoci i ljubitelji rijaliti programa u novoj TV sezoni biti prikovani za male ekrane. Otvoriće se nova poglavlja, ispričati nove životne i ljubavne priče, a novi projekat će svakako podići jedan viši nivo zabavnog programa, ne samo u našoj zemlji, već i u celom regionu.

Ono što je za sada izvesno, budući stanovnici luksuznog kompleksa u Šimanovcima boriće se za nagradu od neverovatnih 100.000 evra!

A post shared by Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

Produkcija je pred početak nove sezone "Zadruge7 Elita" dala šansu da svako smatra da ima kvalitete dobrog rijaliti takmičara i zanimljivu životnu priču, može da postane deo takmičenja tako što će svoju prijavu poslati na mail [email protected]!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.