MILICA KEMEZ JOŠ NIJE DOBILA KUĆU NAKON 3 GODINE - Stigao odgovor: Biće TUŽENA, neka nastavi da vređa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 14:38

MILICA KEMEZ JOŠ NIJE DOBILA KUĆU NAKON 3 GODINE - Stigao odgovor: "Biće TUŽENA, neka nastavi da vređa!"

"Ispao je nesporazum sa Pinkom!"

Bivša rijaliti učesnica Zadruge 4, Milica Kemez osvojila je drugo mesto, a time i nagradu montažne kuće.

Milica se više puta oglašavala da nije dobila kuću, a evo sada i nakon tri godine Kemezova nije dobila poklon.

Iako televizija Pink nema veze sa ovim, mnogi su smatrali da Kemezova "udara" na Pink ovim optužbama, a danas je objavila Instagram stori, gde je nastavila da proziva fitmu za montažne kuće, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su navodno trebale da joj dostave kuću.

- Da li može telefon u ruke i da se javite? Hvala - napisala je Milica objavivši fotografiju sa Instagrama gde je reklama ove firme za montažne kuće i tom prilikom ih i tagovala.

Potom je objavljena i prepiska njenih fanova sa tom firmom, a oni su konačno izneli svoju stranu priče, te je po svemu sudeći Milica kriva jer joj nije još dostavljena kuća (poklon) koji je dobila pre tri godine učešćem u Zadruzi i osvojenim drugim mestom:

- Je l' moguće da niste još dali kuću Milice Kemez koju ste obećali još pre tri godine, je l' se ne bojite Boga? Užas - glasila je poruka jednog od pratilaca Milice Kemez, a onda je usledio i odgovor firme koja se bavi montažnim kućama, te su pripretili tužbom:

- Je l' kupila plac? Nije. Tri godine ne može da kuši plac, molim vas. Da li se Vi plašite Boga? Pišete nekome, a ne znate ništa o tome. Bićete tuženi i Vi i Kemez za lažne optužbe i vređanje. Svaki profil i svaka uvreda predati su advokatima i policiji. Samo Vi pravite profile i pišite. Svako na sud pa da stanemo na put lažima. Nije život rijaliti priča. Život je nešto drugo. A ona neka samo kači i vređa i iznosi laži. A Vi... Razmislite sledeći put kad nekome pišete. Pozdrav - glasio je odgovor od firme, a sudeći po ovome, očigledno je postojao uslov kupovine placa da bi kuća bila dostavljena ii je nešto drugo u pitanju, o čemu mediji nisu obavešteni.

Da li će epilog ove priče biti ipak na sudu ili ne, ostaje nam da saznamo...

Milica Kemez je na temu svoje nagrade pričala i za medije, te otkrila da je došlo do nesporazuma sa produkcijom televizije Pink.

Takođe, ona se osvrnula i na kupovinu placa, uz reči da joj je vrlo teško da kupi plac, kao i da to nije uopšte jeftino.

- Ljudi misle da plac košta 1000 ili 100 evra, ne znaju da je jako teško naći plac i da su nenormalne cene. Za nagradu vrednosti 28000 evra treba izdvojiti 50000 evra za plac. Svi su mi rekli da je to mnogo, uvek mi je falio taj jedan papir. Pravim drugačiji dogovor, ne bih otkrivala dogovor sa čelnicima "Pinka" i ljudima iz "Pink" kuće, da se tu nađemo na nekom idealnom rešenju. Ispao je nesporazum sa "Pinkom" u smislu komunikacije mene i nadređenih. Pisalo se da sam potrošila pare na operacije, a za ovu drugu stranu da su prevaranti... - rekla je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.