MILICA IMALA S*KS DA BI OSTALA U ZADRUZI? Narod osudio Kemezovu: LAŽE, PODMUKLA KU*VA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA IMALA S*KS DA BI OSTALA U ZADRUZI? Narod osudio Kemezovu: "LAŽE, PODMUKLA KU*VA!"

Da li je to istina?

Milica Kemez, aktuelna učesnica "Zadruge 3", na samom početku rijalitija je uplovila u ljubavnu vezu sa Filipom Đukićem, koji važi za momka koji je neozbiljan i pravi šou.

Ubrzo potom su završili pod jorganom, a zatim ju je i Filip ostavio, uplovivši u vezu sa Ivanom Šopić, pa Mionom Jovanović.

Ona je to veoma teško podnela, obzirom da je ispričala svoju tužnu životnu priču, smatra da ju je Filip iskoristio, iako ga još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek voli.

Ostali zadrugari komentarišu da je Filip bio sa Milicom svaki put u pijanom stanju, dok ga Kemezova zaista voli.

Međutim, na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge", gledaoci pišu svoja mišljenja o ovom odnosu, te mnogi napominju da je sve to Miličina taktika da bi ostala u rijalitiju.

- Milica je najveća podmukla kur..., Milica laže, spavala je sa Filipom, jer je bila nominovana i prepala se da će ispasti. Nije je Filip terao da širi noge... - neki su samo od negativnih komentara na račun Kemezove.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.