MILICA HOĆE DA BUDE BITNA! Preko dana juri za Mišelom, a uveče za Borom Hana osula paljbu po Kemezovoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 16:48

"MILICA HOĆE DA BUDE BITNA! Preko dana juri za Mišelom, a uveče za Borom" Hana osula paljbu po Kemezovoj

Ekskluzivno!

Međuljudski odnosi u rijalitiju "Zadruga 4" postaju sve umršeniji i komplikovaniji, pa su tako zadrugari optužili Milicu Kemez da pokušava da napravi ljubomornim bivšeg dečka Boru Santanu sa popularnim pevačem Mišelom Gvozdenovićem, konstantno šetajući sa njim i provodeći vreme sa njim u inat Santani.

Mi smo kontaktirali Hanu, Mišelovu mamu, koja nije imala reči hvale za Kemezovu, šta više ima oformljeno mišljenje o zadrugarki, koje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš tako bajno.

- Milica igra igru, hoće da ih posvađa, preko dana juri za Mišelom u pab, a uveče za Borom! - počela je Hana, pa nam otkrila da su njen sin Mišel i Santana dugogodišnji prijatelji, te da Gvozdenović nikada ne bi išao protiv svog prijatelja zarad devojke iz rijalitija.

- Oni se znaju dugo godina, Mišel je sam rekao da ako primeti da ga Milica koristi kako bi napravila Boru ljubomornim da će se momentalno distancirati od nje, a tako će i biti! Ona želi da bude bitna u rijalitiju, da se uzdigne, jer je niko neće osim Bore! Posle svih onih priča gde je bila i šta je radila, kome treba takva devojka! Svi znaju kakva je ona, pokazala se! - nastavila je Hana bez dlake na jeziku, pa dodala da Milica sigurno neće posvađati Mišela sa Borom, ali da je primetila da Bori nije svejedno.

- Videla sam da pravi grimase i face. Znam da Mišel sigurno neće posustati i da neće pasti na igru, ali za Boru ne znam, ipak on ima emocije prema njoj. Nadam se da se neće prekinuti prijateljstvo zbog nje. Što se Mišela tiče, sigurno neće. - rekla nam je Hana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.