MILICA BI DA GA PRIČUVA AKO MU NE SMETA: Ana i Pavlovićeva skovale pakleni plan, a šta će Mrka reći na to?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA BI DA GA PRIČUVA AKO MU NE SMETA: Ana i Pavlovićeva skovale pakleni plan, a šta će Mrka reći na to?

Auu opasna je Ana.

Poznato je da je folk zvezda Ana Bekuta druželjubiva osoba. Zajednički jezik lako pronađe i sa koleginicama koje su znatno mlađe od nje, ali sa Milicom Pavlović otišla je korak dalje.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 7, 2017 at 3:41am PDT

S obzirom na to da su i privatno bliske, Milica je na svom instagram nalogu objavila da će biti jedan od najvernijih posetilaca Aninong koncerta koji je zakazan za kraj oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Sava Centru. Kadaje Bekuta to videla, uputila joj je nesvakidašnji predlog.

BLAM VEKA! Dara Bubamara počela da peva, a onda je slavni srpski glumac POKLOPIO za ceo život! (VIDEO)

"Milice, očekujem te u nedelju u prvom redu. Ti sediš pored Milutina i da ga čuvaš", naglasila je Bekuta. No, Milica je znala kako da odgovori na ovaj predlog.

JAO, NEMOJ! Zgrabio je i poneo... Duško hteo da baci Karleušu u reku! (VIDEO)

"Sa zadovoljstvom. Boljeg bodigarda od mene neće imati, ali ako on nema ništa protiv naravno", napomenula je najpopularnija mlada pevačica u Srbiji.

Dok se Milica i Ana dogovaraju, pitanje je samo šta li Mrka misli o svemu ovome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.