MILI SKINUO RIBU ocu Maje Marinković: Stižu brutalne prozivke - Koliko si joj PLATIO? (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 17:06

MILI SKINUO RIBU ocu Maje Marinković: Stižu brutalne prozivke - "Koliko si joj PLATIO? (FOTO/VIDEO)

Šta se ovde zbiva?

Bivši takmičar "Parova" Milutin Radosavljević Mili nakon raskida sa rijaliti-cimerkom Goranom Mančić uživa u društvu slovenačke manekenke.

Mili je objavio na društvenoj mreži Instagram snimak sa Denis Dame, koju su domaći mediji već povezivali sa Radomirom Marinkovićem Takijem, ocem bivše takmičarke "Zadruge" Maje Marinković.

A post shared by Milutin Radosavljevic "Mili" (@milutinradosavljevic_official)

Denis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i sama objavila fotografiju sa Milijem, ali pre toga je izbacila snimak sa Takijem, a sa kim je mlada dama u intimnoj relaciji, ostalo je nepoznato. Jedno je sigurno, Denis ćemo od septembra gledati u jednom od dva domaća rijalitija.

- Koliko si platio da se slika sa tobom - bio je jedan od zajedljivih komentara na račun bivšeg stanovnika zemunske vile.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJA POZIRALA SA TATOM BEZ BRUSA Nakon Crne Gore poletela ocu u zagrljan, on se pohvalio: "Moje srce"

Izvor: Blic, 03.Avg.2021

Maja Marinković nakon odmora u Crnoj Gori trenutno uživa u Beogradu sa tatom Radomirom Marinkovićem Takijem, a sada je objavio na svom Instagram profilu fotografiju sa svojom mezimicom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.