MILI OČAJAN - VIČE, ZAPOMAŽE! Doziva nju, njegovi jecaji ispunili su vilu - niko ne može da ga smiri

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILI OČAJAN - VIČE, ZAPOMAŽE! Doziva nju, njegovi jecaji ispunili su vilu - niko ne može da ga smiri

"Da nisi slušala druge..."

U susret muzičkom obračunu, koji će se, između Darija Šogorovića i Dušana Zdravkovića, održati, u subotu, u emisiji "Glas naroda", Merlin je, uečsnicima pustio snimak emisije iz prethodnih sezona.

U jednom kadru, Milutin radosavljević Mili, spazio je Marijanu Marković, zbog čega se odmah nasmejao. Ubrzo, međutim, oči su mu se napunile suzama i počeo je da rida i doziva je:

- Marijana, da nisi slušala druge, sve bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo bolje. Hteo sam svadbu, sve sa tobom. Eto, sad ništa. Nemam sa kim da ostvarim ljubav. Rugaju mi se bez potrebe. Napada me KIki i neke nakaze, ja to neću.

 Mirjana Praizović ga je jedva smirila, savetovala ga je da polako razmisli, pa kad izađe, da razgovara sa njom.

 - Možda se sve smiri, ne brini - rekla mu je Mira.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.