MILI I LOW Z RASPLAMSALI STRASTI: Vrelim plesom i oblinama mase su hipnotisane - ljulja i trese tamo gde treba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 10:16

MILI I LOW Z RASPLAMSALI STRASTI: Vrelim plesom i oblinama mase su hipnotisane - ljulja i trese tamo gde treba!

Da srce stane!

Reper Mili definitivno je svojim nastupom definitivno obeležio nedavno održan festival "Music Week". Pregledi i komentari na društvenim mrežama idu u prilog našoj tvrdnji.

U njegovom performansu pred publikom učestovovala je i atraktivna plesačica Low Z. Čak je na njen nagovor Mili pristao da pleše na bini i to je izazvalo oduševljenje kod fanova.

Dodatno je Low Z podgrejala fanove snimkom koji je nastao pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samog festivala. Tačnije, snimkom je ova atraktivna dama otkrila kako su Mili i ona uvežbavali koreografiju za nastup.

Na pomenutom snimku Mili i Low Z su otkrili situaciju koja je puna strasti. Takav utisak barem odaju reper i atraktivna plesačica na pomenutom snimku.

Zato i ne iznenađuje što pomenuti snimak na TikTok-u već ima oko 400.000 pregleda.

Još jedan snimak je ništa manje intrigantan. Naime, na sceni je u toku performansa Mili u jednom trenutku udario Low Z po seksi guzi. A vi u snimku ispod možete da vidite kako su njih dvoje spremali baš taj detalj na probama pre festivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.