MILENA KAČAVENDA DOTAKLA DNO DNA  - ovo što je uradila Miljani neće lako da joj se oprosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 08:56

MILENA KAČAVENDA DOTAKLA DNO DNA - ovo što je uradila Miljani neće lako da joj se oprosti

Zar njoj?

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Miljani Kulić kako iznela svoj stav o Mileni Kačavendi i Urošu Staniću i nominovala nekog od njih.

Nominovanje se vrlo brzo pretvorilo u žestoku svađu.

- Milena ne zna kad šta priča. Jedno govori, drugo radi. Drugi su male bebe, koliko obna izmišlja. Ona je najveće zlo. Pokazala se kakav je Ani prijatelj. Ako je to prijateljici uradila, šta li radi neprijatelju. Nemam lepo mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njoj. Uroš nekad provocira ljude, ali svako ima pravo da radi šta želi. Nekad ide iz krajnosti u krajnost. Na ''Elitoviziji'' je išao u ekstrem. Naljutio se kad sam mu rekla da ga ne volim, a istakla sam da samo smatram da mi je Bojana prijatelj. On mi jke to zamerio, jako je posesivan. Ulizica si - kazala je Miljana.

- Ti si veća. Pogledaj sebe. Ja imam srce i praštam - dodao je Uroš.

- Nisi pokazao stav u odnosu sa Munjom - kazala je Miljana.

- Da li si ti pokazala stav u odnosu sa Blindom? - upitao je Uroš.

- Pored mene si samo da bi bio u kadru. Dolaziš kod mene da spletkarš i ogovaraš Mensura. Ne želim da mi ti otvaraš oči. Drag si mi na neki način, ali prijatelj mi nikad nećeš biti. Rijaliti dug si mi. Šaljem Milenu - rekla je Miljana.

- Ako mi jedna osoba poput Miljane Kulić kaže sve ovo, onda mi ni ne smeta - dodala je Milena.

- Svi smo svedoci šta je pričala o ''pokojnom'' vereinku. Janjušu je rekla da se rukovala sa tim čovekom, Darku je rekla da nije. Spremna je da gazi preko mrtvih samo da bi dožla do cilja - istakla je Miljana.

- Bio sam joj prijatelj mesec dana, a ona mi je ovo uradila. Moje srce je veliko, veliki sam čovek i praštam. Meni govori da nemam stav, a gde ga je ona pokazala u odnosu sa Slađom? Ja sam zdravstveni radnik, ja imam srce. Obukao sam belo, štitm se od zla i borim se za pravdu i istinu. Do kraja se borim da steram šta treba. Sve ću da izdržim šta je potrebno. Ja sam želeo da joj pomognem, al je ona zabola svima nož u leđa. Jak sam i spreman da idem protiv svih ako treba - istakao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.