MILENA I NEMANJA: PODIVLJALI HORMONI

Izvor: Svet, 03.Avg.2010, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILENA I NEMANJA: PODIVLJALI HORMONI

I pored toga što im na poslovnom planu ne cvetaju ruže, Milena Ćeranić i jača joj polovina Nemanja Stevanović bar više nemaju ljubavnih jada. Tako smo golupčiće zatekli na plaži Jaz, gde su samo nabacivali boju pred odlazak na Kanarska ostrva, preciznije na Tenerife. Jer, zbog mnoštva obožavalaca koji bi da se slikaju i porazgovaraju sa njima, na crnogorskom primorju nema im odmora. A kad se graja stišala, popularni farmeri prepustili su se ljubavnim igrarijama. Kako na ležaljci, tako i u moru. Prštali su poljupci na sve strane, pa možemo samo da nagađamo kakav bismo prizor zatekli da su se kojim slučajem ugnezdili na nekoj skrovitoj plažici. Ovako su bili prinuđeni da se kontrolišu. Koliko su mogli...


Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podivljali hormoni "Ćeranića"

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2010

Poznati po svom temperamentu Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, ili bolje reći da su poznati po svom statusu u Zvezdama Granda, ovih dana uživaju na crnogorskom primorju u svim čarima leta.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.