MILAN PROGOVORIO O DEJANOVOJ PROMENI VERE! Milošević otkrio da li podržava Dragojevićev prelazak u Islam (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 03:33

MILAN PROGOVORIO O DEJANOVOJ PROMENI VERE! Milošević otkrio da li podržava Dragojevićev prelazak u Islam (VIDEO)

Ekskluzivno za SrbijuDanas popularni voditelj otkrio svoje pravo mišljenje.

Voditelj Milan Milošević sinoć je proslavio rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a ekipa našeg portala našla se na licu mesta i porazgovarala sa slavljenikom.

Milan je na proslavi okupio veliki broj pevača, bivših zadrugara i voditelja, a među zvanicama našli su se Kija Kockar, Katarina Živković, Jovana Tipšin, Milica Kemez i Bora Santana, Sanja Stanković i mnogi drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U ekskluzivnom intervjuu za SrbijuDanas Milan je progovorio na brojne teme, a između ostalog otkrio je u kakvom je odnosima sa čelnicima televizije "Pink".

- Nisu mi čestitali, neke kolege da, ali "Pink" ne. U odličnim sam odnosima sa Mitrovićima, čujemo se svaki dan - rekao je Milan ekskluzivno za "Srbiju Danas".

Miloševića smo takođe pitali i za komentar povodom vesti o kojoj domaća javnost danima bruji - promena vere Dejana Dragojevića.

- U to se ne mešam, to je lična i intimna stvar. Neka bude ko koje hoće vere, ja sve volim! - kratko i jasno zaključio je Milan ekskluzivno za "Srbiju Danas".

Takođe nam je otkrio i da ga čeka operacija srca, te je delovao poprilično zabrinuto povodom ove intervencije.

Šta je Milošević imao da nam kaže na sve ove teme pogledajte na snimku ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.