MILAN PREKINUO ZOLU! Miloševiću NIJE BILO u INTERESU da se za ovo SAZNA, naglo je sve PRESEKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN PREKINUO ZOLU! Miloševiću NIJE BILO u INTERESU da se za ovo SAZNA, naglo je sve PRESEKAO!

Vešto!

Sinoć je u toku pretresa nedelje naravno bilo govora i o fizičkom nasilju do koga je došlo kada je Miljana Kulić pre tri dana udarila Lazara Čolića Zolu.

Kada je Zola dobio priliku da se izjasni rekao je da je dobio terapiju za oko, ali ga je Milan Milošević brzo prekinuo i rekao da on nije dobio nikakvu terapiju.  Kada je Zola rekao da je dobio kapi, Milan Milošević mu je rekao da je to standardna procedura i da nema potrebe za dramom.

Čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situcija je izgledala kao da je Milan zapravo dobio instrukcije da čitavu stvar zataška ovakvim izjavama.

Sa druge strane društvene mreže gore od komentara da se Zola zapravo pretvara sudeći po njegovom ponašanju, jer na momente deluje kao da on želi da stvari učini dramatičnijim nego što jesu.

RADA PRIVEDENA U ŠVAJCARSKOJ! Otkriva sve detalje: "U pritvoru bilo HLADNO - tužićemo ih!" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.