MILAN MILOŠEVIĆ POKREĆE PRIVATNI BIZNIS?! Voditelj viđen na više EKSKLUZIVNIH LOKACIJA kako radi OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 23:55

MILAN MILOŠEVIĆ POKREĆE PRIVATNI BIZNIS?! Voditelj viđen na više EKSKLUZIVNIH LOKACIJA kako radi OVO

Publici i dalje beskrajno nedostaje njegov humor!

Nekadašnjeg voditelja "Zadruge" Milana Miloševića kamere su snimile u jednom beogradskom naselju mesec dana nakon što je dao otkaz.

Milan Milošević je iznenadio javnost odlukom da prekine petogodišnju saradnju sa televizijom Pink na kojoj je prvo bio rijaliti učesnik, a potom voditelj Zadruge i tom ulogom pred kamerama stekao simpatije gledalaca.

Nakon prekida saradnje s ružičastom televizijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred kraj prošle godine, u 2023. je ušao odmoran, budući da je bio na odmoru u Austriji, a trenutno se nalazi u Budvi. Ekipa "Paparazzo lova" nedavno je usnimila Milana u gradu, kada je prvo razgledao salonski nameštaj, a zatim, kako se navodi, odmeravao i lokal u jednom beogradskom naselju, pa su pretpostavke da planira da pokrene privatan biznis.

Još neko vreme se šetao, snimao i obilazio kraj u kojem je lokal, a zatim seo u svoj automobil i uputio se na drugu, luksuzniju destinaciju Bežanijske kose.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.