MILAN MARIĆ MOKAR I GO: Smele scene iz zatvora u novoj seriji Pad oborile društvene mreže! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 10:02

MILAN MARIĆ MOKAR I GO: Smele scene iz zatvora u novoj seriji "Pad" oborile društvene mreže! (FOTO)

Svi bruje o novom ostvarenju, a ovi kadrovi posebno su zagolicali pažnju javnosti!

Serija "Pad", po motivima autobiografske knjige "Godina prođe, dan nikad" Žarka Lauševića, počela je sa emitovanjem, a glumac Milan Marić sjajno se snašao u ulozi glavnog junaka Ivana Maslaća.

Ipak, jedna scena privukla je posebnu pažnju gledaocima i to ona u kojoj je Marić potpuno nag u zatvorskom kupatilu.

Društvenim mrežama odmah su počele da se šire fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz ovog ostvarenja, a pripadnice lepšeg pola nisu mogle da odole, a da ne prokomentarišu da im se glumac izuzetno dopada u ovom izdanju.

Da podsetimo, serija "Pad" urađena je po motivima autobiografske knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad".

Preuzimajući samo osnovne motive iz autobiografije Žarka Lauševića, priča serije Pad počinje 1993. godine i prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru Spuž gde se glavni junak, Ivan, susreće sa galerijom živopisnih likova od sitnih lopova, kriminalaca i ubica, pa do političkih zatvorenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.