MILADINOVIĆI KUVAJU, A SEKA I RAŠA PRAVE HAOS U KUHINJI Večeras saznajemo koja porodica osvaja 100.000 dinara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 18:59

MILADINOVIĆI KUVAJU, A SEKA I RAŠA PRAVE HAOS U KUHINJI Večeras saznajemo koja porodica osvaja 100.000 dinara!

Najuzbudljiviji kulinarski šou "Majke i snajke" možete da gledate radnim danima u 20 časova na Kurir televiziji! 

Večeras kuva porodica Miladinović iz Niša. Dok su oni kuvali, voditelji Seka i Raša pravili su haos u kuhinji: od posipanja prah šećerom do Sekinog čudnog fazona sa flašom vode i jajetom, koji se završio loše za oboje.

Osim toga što je talentovana za pesmu i igru, Seka je pokazala da ima smisla i za "magioničarske" trikove.

Nasamarila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Rašu da može da ubaci jedno kokošije jaje u flašu vode. Nakon malo premišljanja, Raša se približio flaši vode, kako bi proverio da li je Seka zaista ubacila jaje.

I ovog petka s nestrpljenjem očekujemo kraj epizode kada saznajemo koja od pet porodica  osvaja nedeljnu nagradu od 100.000 dinara!

Dve porodice su u prednosti, ali ostaje da vidimo da li će situacija ostati ista i nakon što naši voditelji daju svoje mišljenje.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.