MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM! Muzičar se zbog korone iz Beograda preselio na SELO, pa rešio da ostane tamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 14:01

MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM! Muzičar se zbog korone iz Beograda preselio na SELO, pa rešio da ostane tamo!

Okrenuo se zdravom životu!

Sve više je ljudi sa javne scene, koji se okreću zdravom životu, a u potrazi za istim napuštaju gradove i odlaze na selo.

Usled koronavirusa ta pojava je sve češća, a jedan od onih koje je ovaj virus "oterao" iz grada je i Aleksandar Stanimirović, klavijaturista i vođa Amadeus benda.

Muzičar je pre nekoliko godina ozidao vikendicu u jednom mestu nadomak Golupca, ne sluteći da će mu to ubrzo postati stalna adresa stanovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa porodicom.

A post shared by Aca Amadeus (@acaamadeus)

Kada je krenula priča sa koronavirusom i policijski čas koji je uveden, Aca je sa porodicom otišao u vikendicu, misleći da će tu biti dve - tri nedelje, dok se sve ne smiri, a na kraju se ispostavilo da u vikendici, na samoj obali Dunava žive već godinu dana.

Aca se u međuvremenu počeo baviti i poljoprivredom, ali se okrenuo i zdravom životu, pa je zasadio staru sortu plavog krompira i crnog luka.

Na svom Instagram profilu, muzičar je o svemu obavestio i svoje pratioce, pa je postavio fotografiju sa njive, na kojoj je u društvu supruge Snežane, a u opisu je napisao:

- Ovako izgleda bitka za zdravu hranu i zdrav život! Stare sorte plavog krompira i crnog luka, sadimo tik pored Dunava - napisao je on u opisu fotografij.

Kako sve izgleda, pogledajte u nastavku.

A post shared by Aca Amadeus (@acaamadeus)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.