MIKI VREĐA DEJANA - ne veruje da je ALEKS njegova PRAVA LJUBAV, pa ŠOKIRAO odlukom koga NOMINUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 00:55

MIKI VREĐA DEJANA - ne veruje da je ALEKS njegova PRAVA LJUBAV, pa ŠOKIRAO odlukom koga NOMINUJE

Premišlja se!

U toku je emisija "Nominacije", a zadrugari imaju priliku da biraju koga će sačuvati, a koga poslati u izolaciju, između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks, koje je za svoje potrčke postavio ovonedeljni vođa Marko Janjušević. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću:

- Ja moram da kažem da su svim mislili da ja imam nešto protiv Dejana, doduše i imama, nervira me to njegovo jurcanje za kupovinom, hranom. Sećam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom kada je David jurio za Subotićku, ali ovaj ga pretera, i mene to nervira a svi mi to prenose. U odnasu sa Aleks je okej. Sa druge strane Aleks ona je meni ok, dugo je znam, ali joj zameram što je radila neke stvari koje ti nisu bile potrebne, ove operacije, da stavljaš to. Ne treba ti. Bilo mi je drago kada si upisala fakultet, ali sada vidim da se sprdaju sa tim. Dok je vama dvoje lepo, meni je lepo. Pozitivini ste, srećni ste, tu sam za vas, šta god da vam treba. Jao sećam se kada je Dejan preplivao jezero. Nadam se da i dobar Dejan, a nadam se da nećeš ispasti džukac. Ako si ovo pravi ti, drago mi je, a ako nisi svaka ti čast. Nadam se da će Aleks pokazati da se promenila. Nominujem nju - rekao je Miki.

- Miki je nominovao Aleks - rekao je Milan, a onda ga je Miki prekinuo:

- Šaljem Dejana, ipak Aleks duže poznajem - predomilsio se Miki.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.