MIKI MEĆAVA SASLUŠAN U POLICIJI ZBOG BEKSTVA IZ KOVID BOLNICE! Evo kakvo opravdanje ima

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 18:26

MIKI MEĆAVA SASLUŠAN U POLICIJI ZBOG BEKSTVA IZ KOVID BOLNICE! Evo kakvo opravdanje ima

Misli pogrešno.

Pevač Milan Obradović zvani Miki Mećava saslušan je u policiji na Novom Beogradu u svojstvu osumnjičenog, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, zbog sumnje da je pre 3 dana pobegao iz Kovid bolnice i učinio krivično delo Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Pevač se na saslušanju pravdao da je napustio Kovid bolnicu u Areni jer je tako razumeo lekare. On je napustio bolnicu samoinicijativno, iako nije imao negativan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << test.

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva protiv Obradovića je podneta krivična prijava u redovnom postupku i odmah je sproveden u kovid bolnicu Štark arena.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Type a message, @name...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.