MIHAJLO SE OBRATIO PRISUTNIMA: Proveli ste više vremena sa njim! Sa RUKOM na SRCU, otvorio DUŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLO SE OBRATIO PRISUTNIMA: "Proveli ste više vremena sa njim!" Sa RUKOM na SRCU, otvorio DUŠU!

Velika TUGA!

Nakon nekoliko dana bola i neverice zbog tragičnog i naglog gubitka pevača Šabana Šaulića, došao je i najtužniji, dan njegove sahrane. Danas su se porodica i prijatelji oprostili od Šabana.Porodica je neutešna, kćerka Sanela je slomljena bolom. Ipak, oni su pronašli snage da svakom ko im je izjavio saučešće stegnu ruku.

Njegov sin Mihajlo se svima nakon sahrane obratio sa sa ovim rečima:

- Sahranjujemo, muža, prijatelja, oca, dedu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kuma. Mnogi od vas su proveli sa njim mnogo više vremena nego što smo mi, mnogo ste ga možda bolje i znali. Eto danas je otišao - rekao je sin Mihajlo u obraćanju prisutnima na sahrani.

Godine 1985. Rade Vučković je napisao pesmu „Gordana” koju je Šaban posvetio svojoj supruzi. Pesme „Dođi da ostarimo zajedno” i „Dva galeba bela”, prema oceni kritičara, jednu su od najboljih narodnih pesama ikada otpevanih. Osim ovih pesama, veliki hitovi Šabana Šaulića su bili i: „Uvenuće narcis beli”, „Sine”, „Danima te čekam”, „Sneg je opet, Snežana”, „Odlaziš, odlaziš”, „Pozn'o bih te međ' hiljadu žena"...

Šaulić je živeo i radio u Beogradu. Sa svojom suprugom Gordanom je imao troje dece — Sanelu, Ildu i Mihajla. Omiljeni hobiji su mu bili pecanje u svojoj vikendici u Krčedinu i fudbal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.