MIĆO, GDE TI JE BURMA?! Gledateljka izrešetala bivšeg zadrugara, on se odmah upalio, pa žestoko uzvratio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 09:04

"MIĆO, GDE TI JE BURMA?!" Gledateljka izrešetala bivšeg zadrugara, on se odmah upalio, pa žestoko uzvratio (VIDEO)

Haos u studiju!

Lepi Mića gostovao je u emisiji "Narod pita" sa Jelenom Golubović, a gledateljka koja se uključila je osula žestoku paljbu po njemu.

Ona mu je zamerila ponašanje i oblačenje u Zadruzi.

- Nemam nikakve pohvale. Kad Zola dođe, a i Car, donesite garnitru jer leže kao životinje, nisu navikli da sede. Mića isto dolazi u gaćama na Uskrs, na slave - rekla je gledateljka.

- To nije istina gospođo, uvek sam doteran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i obučen. Kako možete tako da pričate, lažete itekako - rekao je Mića.

- Mićo, gde ti je burma da se udam za tebe - rekla je gledateljka.

- Ja da sam ti suprug posle ovog javljanja bih te poslao kod toga za koga želiš da se udaš. Gledate moje gaće, a udati ste - rekao je Mića.

- Nogice su ti kao frulice - rekla je gledateljka.

- Okej da kaže šta sam loše radio, ali ona gleda kakve su mi noge i gaće. Jelena i ja smo ovde.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.