MIA, STIŽE TI DRUŠTVO! Prve reči Marka Miljkovića nakon što je saznao da je Luna TRUDNA - proslavio na ovaj način

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2022, 17:51

"MIA, STIŽE TI DRUŠTVO!" Prve reči Marka Miljkovića nakon što je saznao da je Luna TRUDNA - proslavio na ovaj način

Presrećni su svi!

Rijaliti zvezda i pevačica, Luna Đogani, trudna je po drugi put.

Srećne vesti objavila je na društvenoj mreži Instagram, kada je slikala test, a potom objavila snimak njenog supruga Marka i ćerke Mije, kada im saopštava ovu divnu vest.

Luna je spakovala pozitivan test na trudnoću u kutijicu i dala Miji da odnese tati. Kada je otvorio, Marko je bio u šoku.

- Dušo, je l' moguće? Oko, opet dve crtice. Pa idemo opet, šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sad. Idemo četvrti član. Mia, stiže ti društvo - govorio je Miljković i skočio da zagrli svoju dragu.

Oni su proslavili ovaj emotivni trenutak u krugu porodice, a Luna je otkrila da nije želela da mu saopšti sama, već je čekala da se Mia vrati iz vrtića i da urade to zajedno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna Đogani zaplakala od sreće! Ona i Marko postaće roditelji po drugi put!

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2022

Luna Đogani zaplakala od sreće! Ona i Marko Miljković postaće roditelji po drugi put! Da li je moguće? Stiže četvrti član - radosno je najavila Luna lepe vesti...Luna Đogani se nedavno vratila iz Amerike, gde je, kako je ispričala, napunila baterije, a po povratku u Srbiju su je sačekale i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.