MI ŽIVIMO U STRAHU Vlasnik FM Play-a se oglasio nakon Editinog saslušanja povodom BACANJA BOMBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MI ŽIVIMO U STRAHU" Vlasnik "FM Play-a" se oglasio nakon Editinog saslušanja povodom BACANJA BOMBE!

Nije mu lako...

Nakon što je povodom bacanja bombe na studio "FM Play" jutros saslušana Edita Aradinović, jedan od vlasnika ove produkcijske kuće - producent Filip Miletić za "Blic" kaže da je zadovoljan što policija radi svoj posao.

Kako se već pisalo, Filip Miletić i Miloš Roganović su kao jedinu osobu sa estrade sa kojom nisu u dobrim odnosima naveli upravo Editu, koja je tim povodom i saslušana jutros.

- Zadovoljan sam što policija radi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našem slučaju i verujem da će ubrzo pronaći počinioca. Zabranjeno mi je da otkrivam bilo kakve detalje i dajem izjave, ali mogu da kažem da sam zadovoljan radom policije - kaže Miletić i dodaje da Miloš Roganović i on još žive u strahu.

- Ona prva tenzija koju smo imali kada se sve dogodilo je prošla, ali smo i dalje u šoku. Živimo u strahu i nismo opušteni posle svega. Međutim, počeli smo da renoviramo studio, obnovili smo veći deo opreme i počeli da radimo - otkriva Filip.

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAZNAJEMO Miloš i Filip iz FM pleja unajmili obezbeđenje nakon napada: "Živimo u strahu"

Izvor: Blic, 26.Okt.2019

Poznati estradni kompozitori i tekstopisci Filip Miletić i Miloš Roganović radili su uobičajeno svoj autorski i producentski posao, sve dok im nedavno nije javljeno da se dogodila eksplozija u njihovom muzičkom studiju. Od tada, kako prizanje Filip Miletić za “Scenu”, život im se okrenuo naopačke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.