MI NISMO BILI NI VERENI! Tara Simov otkrila još PRIVATNIH DETALJA: Ja sam SAMOHRANA MAJKA i slobodna devojka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 10:30

"MI NISMO BILI NI VERENI!" Tara Simov otkrila još PRIVATNIH DETALJA: "Ja sam SAMOHRANA MAJKA i slobodna devojka!"

Sada je sve kristalno jasno!

Bivša učesnica Zadruge, Tara Simov, našla se u centru skandala kada je nakon porođaja, navodno prekinula ljubavni odnos sa vanbračnim partnerom, Danilom Raičevićem sa kojim je dobila sina Nikolaja.

Mnogo je bilo spekulacije da li će Danilo prisustvovati krštenju zajedničkog sina, ali je Tara odmah demantovala da se otac deteta neće pojaviti uz reči da su oni porodica i da će sve biti ispoštovano kako i dolikuje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tara se oglasila Instagram storijem kako uživau prirodi, ali su je "zapljusnuli" komentari da je navodno skinula verenički prsten, što dokazuje da ipak nije u odnosu sa Danilom.

Sada se Simova oglasila, te otkrila da zapravo ona i Danilo nisu ni bili vereni, te da od samog starta ni verenički prsten nije postojao:

- Kakav verenički prsten? Mi nismo bili vereni - napisala je Tara na svom Instagramu.

Tara se oglasila putem društvene mreže pre nekoliko dana i konačno priznala da su ona i Danilo raskinuli, te sebe nazvala samohranom majkom:

- Jednom i nikada više se neću oglašavati na ovu temu! Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg - napisala je Simova nedavno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.