METEŽ ZA CRNIM STOLOM! Pobesneo, pa REŽAO na zadrugare - Bilal viteški branio potencijalnu ljubavnicu Divnu DNK

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 08:07

METEŽ ZA CRNIM STOLOM! Pobesneo, pa REŽAO na zadrugare - Bilal viteški branio potencijalnu ljubavnicu Divnu DNK

Odmah je stao uz nju!

Lepi Mića nasatvio je da ispituje Divnu DNK o emocijama prema Bilalu Brajloviću, budući da je to glavna tema rasprave u Beloj kući.

- Za Anitu je rekla da nije kao ona iz*ebana i od*ebana, a da je Palčica crvena i da bi svi želeli da budu sa crvenom - rekao je Neca.

- Je l' bi više volela da se probudiš sa Bilalom ili Markom ujutru? - pitao je Mića

- Pa teško pitanje. Rekla sam Bilalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << simpatije, ali znaš kako, nekako sam skroz polupana i ne znam gde udaram. S jedne strane ovako, s druge onako. Da ne pogrešim nešto da ne uradim nešto gore, ali vreme će da pokaže najbolje sve - rekla je Divna.

- Kako se lomiš kad si devet godina u braku. Navode te da kažeš da ti je bitniji Bilal. Ne možete da se sprdate sa njom - rekla je Valentina.

- Je l' to govoriš iz ljubomore prema Bilalu - rekao je Mića.

- Slažem se sa Valentinom, jako si kvarna Divna ako ti je ovo zanimljivo. Divna ima najveću težinu jer je majka i ima decu. Bilal misli da će da bude Bane Čolak i da ima šou - rekao je Neca.

- Šta si se ti upalila, sviđalo ti se 14 momaka. Ona nije išla od čoveka do čoveka da masira muškarce i molila da spava sa nekim u izolaciji. Nisam bolji od Marka, ali je Divna bolja od svake druge - rekao je Bilal.

- Nisam se jahala sa nekim ako sam priznala da imam emociju. Valentina je i te kako ljubomorna osoba - rekla je Divna.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.