Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEŠTANIN BRESTAČA OTKRIO DA JE DARKO PROJURIO PORED NJEGA: Stopirao ga je, a onda se čula užasna LOMLJAVA

Meštani sela Brestač, odakle je pevač Darko Lazić, koji je skoro na pragu porodične kuće doživeo saobraćajnu nesreću i nalazi se u komi u KBC Zemun, gde se lekari bore za njegov život, prepričavali su da je jedan njihov komšija stopirao na putu i da je video pevača. “Ispričao je da je stopirao da se The post MEŠTANIN BRESTAČA OTKRIO DA JE DARKO PROJURIO PORED NJEGA: Stopirao ga je, a onda se čula užasna LOMLJAVA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Darko Lazić se vratio u Brestač! Uselio se s verenicom u vilu od pola miliona evra

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2018, 10:25

Darko Lazić je nekoliko godina unazad ulagao ogromne pare u velelepnu vilu u svom rodnom selu Brestač gde je planirao da živi sa Anom Sević i ćerkicom Lorenom, međutim, Ana je uvek insistirala da stanuju u Beogradu u penthausu! Sa druge strane, Darkova nova verenica Marina Gagić obožava Brestač...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.