Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 10:17

"MESECIMA JE BIO ČIST OD NARKOTIKA" Rođaka Saše Vidića otkrila detalje o njegovoj bolesti - Nije želeo u bolnicu

Kreator je preminuo iznenada, u 52. godini.

Modni kreator Saša Vidić iznenada je preminuo 24. aprila u 52. godini, a vest o njegovoj smrti je potresla domaću javnost.

Vidić će biti kremiran danas na Novom groblju u Beogradu.

Nakon njegove smrti u javnost su počele da isplivavaju različite informacije o njegovom životu i poslednjim godinama, a koje su iznenadile mnoge. Kako se navodi, Vidić je godinama bio bolestan i sam, u lošoj finansijskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji, potpuno zaboravljen od strane porodice i prijatelja.

Mediji su čak preneli i da su u njegovom stanu na Novom Beogradu ostale samo dve stolice...

Kako su njegovi roditelji preminuli, Vidić nije pominjao druge članove porodice. Međutim, dan uoči sahrane pojavila se čitulja za pokojnog kreatora, a od njega su se poslednji put oprostili članovi najuže porodice: tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja sa svojim porodicama.

- Saša je bio vrlo specifična osoba. Nekako je s godinama navikao na samoću i nije održavao kontakt s nama, koji smo mu bili najbliži rod. Mi smo sve informacije o njemu saznavali iz medija, ja sam se s njim povremeno čula. On čak ni sa svojim ocem Petrom, koji je preminuo prošle godine, nije razgovarao. Nisu bili u svađi, nego su se jednostavno udaljili. Najviše zbog posla i drugih obaveza. Voleo ga je, ali je to pokazivao na sebi svojstven način. I sve ove poznate ličnosti o kojima je negativno pričao i komentarisao ih u javnosti, on nije mrzeo. To je bio njegov humor, ali mnogi su to pogrešno tumačili - ispričala je za „Kurir“ rođaka Saše Vidića, koja je želela da ostane anonimna, i dodala:

- Nikada nije hteo da priča o svom zdravlju, niti nam je tražio pomoć. Da nam se obratio, sigurno bismo mu pomogli. Najčešće se čuo s jednim našim rođakom, ali se ni njemu nije u poslednje vreme javljao. Od nas nije imao bliže. Nikada nam nije tražio novac, niti bilo šta. Previše je bio ponosan za tako nešto. Kao i svi, viđali smo po medijima i čitali da mu je bilo loše, ali mi tu nismo mogli ništa. Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je poslednjih meseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. Ipak, organizam mu je očito bio uništen i to je dovelo do tragičnog kraja. Lekare i bolnice nikad nije voleo i zaobilazio ih je u širokom luku. Da je ranije potražio pomoć i dobio adekvatnu terapiju, možda ne bi došlo do svega ovoga. Ali sada je kasno da se priča o tome - otkrila je rođaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.