MESEC DANA PRED FINALE ŠOK PREOKRET! Dalila NE ŽELI RAZVOD od Dejana  - Procurila SLIKA DOKAZA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 12:48

MESEC DANA PRED FINALE ŠOK PREOKRET! Dalila NE ŽELI RAZVOD od Dejana - Procurila SLIKA DOKAZA!

Sve je farsa!

Dalila i Dejan Dragojević su predali papire za razvod braka pre izvesnog vremena, a brakorazvodnu parnicu su potpisali upravo u "Zadruzi".

Čin okončanja petogodišnje bračne zajednice dogodio se pred kamerama rijalitija, ali je sam Dejan nekoliko puta u programima uživo tražio da mu se donesu papiri kada razvod zvanično bude završen, te da zahteva da Dalila vrati svoje devojačko prezime, Mujić.

Ipak, čini se da Dragojevićka ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da raskrsti sa Dejanom, a to dokazuje i burma koja je i dalje na njenoj ruci!

Kamere su snimile Daliline ruke, a ono što je potpuno šokantno u svemu jeste to što se Dalila pre 5 dana, takođe u rijalitiju, udala za Filipa Cara, te sada na obe ruke nosi dve burme!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.