MENSURU PRETI DISKVALIFIKACIJA? On je Minino ORUĐE: Rekla mi je da i ti USKORO LETIŠ... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENSURU PRETI DISKVALIFIKACIJA? On je Minino ORUĐE: "Rekla mi je da i ti USKORO LETIŠ..." (VIDEO)

Au, ona igra igru?

Veliku pažnju privukao je klip u kojem Mensur Ajdarpašić razgovara sa Minom Vrbaški o Vladimiru Tomoviću, a zadrugari su odmah imali negativne komentare koje je Baranin izneo na Minin račun.

- Rekao sam to, jer je ona rekla da sam njena igračka protiv Tomovića. Sa mnom ne može niko da se igra - rekao je Mensi.

- Rekao mi je Mensi da nije mislio tako, pričali smo o tome. Rekla sam da sam završila temu sa Tomovićem, da ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više da pričam o tome, sada sam sa Mensurom i to je to - objasnila je Mina.

- Mensur je ušao ovde sa svesnom namerom da diskvalifikuje Tomovića, a Mina mu je u tome pomogla, tačka i kraj. Ona je svakog momka diskvalifikovala kada nije bio njeno oruđe, rekla mi je da i ti uskoro letiš. Ona se sa tobom sprda, Mensure, igra se sa tobom. Rekla mi je u WC-u da joj treba s*ks i da je sa tobom zbog toga - istakao je Đedović.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.