MENSUR SPAKOVAO KOFERE, ODLAZI U CRNU GORU! Mina OČAJNA, imala snage da PORUČI samo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 21:05

MENSUR SPAKOVAO KOFERE, ODLAZI U CRNU GORU! Mina OČAJNA, imala snage da PORUČI samo OVO!

Ljubav na ispitu!

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić će se razdvojiti na neko vreme, jer Mensur odlazi u Crnu Goru.

- Još par dana me gledate i možda me opet gledate, ali na primorju. U Beogradu sam još nekoliko dana, odradio sam sve moguće testove za koronavirus. Hvala Bogu sve je super - rekao je Mensur, pa dodao:

- Za svo vreme provedeno ovde bio sam, stvarno, ispoštovan od strane Mine, naravno Stefana i njegove porodice, ovim putem im se mnogo zahvaljujem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Objavu dijeli Mina Vrbaški (@_mina.official__) Kol 10, 2020 u 12:57 PDT

Vezu Mine i Mensura prate brojni skandali i unutar rijalitija i van njega, ali ovaj rijaliti-par je pokazao da su odnos uspeli da održe.

Kako ona ostaje u Srbiji, povodom Ajdarpašićevog odlaska u rodnu Crnu Goru, Mina je imala da kaže sledeće:

- Strasti su se smirile. Srećna sam eto izašli smo, opstali smo, mnogi su mislili da nećemo - rekla je Mina, pa dodala da joj je jako žao što je Mensur ostavlja:

- Žao mi je, ne mogu da shvatim da nećemo biti jedno pored drugog. Bliži mu se rođendan tako da ću brzo otići u Crnu Goru - zaključila je mlada Vrbaški.

Objavu dijeli Mina Vrbaški (@_mina.official__) Srp 26, 2020 u 1:54 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.