MENSUR BEŽI IZ ELITE: Isplivao AUDIO RAZGOVOR sa produkcijom - pripretio drskim tonom da preskače zid i ne vraća se

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 19:13

MENSUR BEŽI IZ "ELITE": Isplivao AUDIO RAZGOVOR sa produkcijom - pripretio drskim tonom da preskače zid i ne vraća se

Ovo je bilo pomalo drsko...

Bivša zadrugarka Milica Veselinović sinoć je bila specijalna gošća voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Pitanja novinara". Milica je u emisiji više puta izjavila da bi volela da se suoči sa svojim bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem i postavi mu par pitanja o njegovim izjavama nakon raskida.

Veliki šef joj je ispunio želju, te se Milica obratila Mensuru iz režije kao Drvo mudrosti, a on je kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shvatio šta se dešava.

Zbog ovoga je odlučio da napusti rijaliti, a nakon razgovora se obratio produkciji. Snimak je počeo da kruži društvenim mrežama.

- Samo neka neko dođe, neka otvori. Lepo da razgovaramo i to je to. Nema šta da preskačem, ako preskočim, neću se vratiti. Da završimo priču svaku i to je to. Završili smo priču svaku i to je to. Neću da se ovde nadglašavam, da vrištim... - govorio je Mensur.

Inače, Ajdarpašić je sinoć bivšoj zapretio advokatima, ako nastavi da iznosi, kako je on izjavio, neistine o njemu. Naime, Mensuru je zasmetalo što je Milica navela da joj se on tokom letnje pauze između dva rijalitija obraćao preko lažnog profila na društvenoj mreži Instagram.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.