MENI OVO VIŠE NEMA SVRHU! Zvezdan i Ana UHVAĆENI ISPRED KAPIJE: Kamera snimila tajni razgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 18:59

"MENI OVO VIŠE NEMA SVRHU!" Zvezdan i Ana UHVAĆENI ISPRED KAPIJE: Kamera snimila tajni razgovor

"Ja sam ovo rekao, ako ne budem ovo ovako uradio, onda...!"

Zvezdan Slavnić je sinoć u emisiji "Gledanje video snimaka" otkrio da je doneo odluku da se povuče te da ne iznosi više detalja iz privatnog života sa Anom Ćurčić.

Kako je rekao, on će se svađati i odgovarati na provokacije tako što će se okrenuti i otići, ali da neće više dozvoliti da vređa i iznosi "prljav veš".

Međutim, za vreme reklama, kamera je uhvatila Zvezdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Anu kod kapije Zadruge, te se taj snimak deli društvenim rmežama.

- Ja sam ovo rekao, ako ne budem ovo ovako uradio, onda mi kaži p**ko jedna, meni više, ovo više, odavno nema nikakvu svrhu - rekao je Zvezdan Ani kod kapije gde je ona otišla da popuši cigaretu za vreme reklama.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

A post shared by H A T E (@h_8_____)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.