MENI NATAŠA NIKAD NIJE PRAVILA SCENE! Osmakčić u šoku zbog prebijanja Šavije - Sve će se saznati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 15:04

"MENI NATAŠA NIKAD NIJE PRAVILA SCENE!" Osmakčić u šoku zbog prebijanja Šavije - "Sve će se saznati!"

Starleta je prijavila nasilje, a kako je rekla, na nju je brutalno nasrnuo Stefan Karić.

Starleta Nataša Šavija primljena je noćas u KC Vojvodina zbog zadobijenih povreda, preloma lica kostiju i zatvorenog desnog oka, a kako je rekla za "Blic", povrede joj je naneo bivši zadrugar Stefan Karić.

Za Stefanom policija intenzivno traga otkako ga je Šavija prijavila za nasilje, a njegov otac Osman Karić se oglasio za medije, o čemu više možete čitati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVDE.

Ovim povodom naša redakcija je kontaktirala bivšeg zadrugara Marka Osmakčića, koji je bio u svojevrsnom odnosu sa Šavijom, a iz Zadruge se poznaje i sa Karićem. Osmakčić ne krije da je u šoku zbog incidenta koji se noćas dogodio, a za "Srbiju Danas" kaže:

- Iskreno ne znam šta bih rekao, izuzetno dobro se znam i sa Natašom i sa Stefanom i nekako mi je sve to šokirajuće za čuti. Čitam sad kod Nataše na Instagramu da je sve to istina... Ne mogu ni zamisliti, ima tu nečega očigledno, šta je bilo ne znam. Ja sam sa Natašom super, bila je i kod mene u Švajcarskoj, ali nemam blage veze ko je tu šta uradio. Meni Nataša nikada nije ni približno pravila neke scene ili probleme, tako da mi ništa nije jasno. Želim joj brz oporavak svakako i da prava istina izađe na videlo. Ne mogu da sudim ni o čemu jer ne znam šta se desilo - kaže Osmakčić za "Srbiju Danas" i otkriva da li se nakon nemilog događaja čuo sa Šavijom ili Karićem.

- Sa Natašom sam se čuo baš dan pre toga, čak smo se dogovarali da se vidimo i družimo, da ja dođem u Novi Sad ili da ona dođe u Beograd. I da se meni poklopilo ja bih otišao juče u Novi Sad. Napisao sam joj poruku "je l' sve okej?", još nije odgovorila, verovatno je i ona sad u haosu. Sa Stefanom se nisam čuo nikako, s njim sam se čuo pre par nedelja samo preko Instagrama nešto. Čudno mi je, nisam mogao to očekivati od Stefana, znam kakav je on, dobar je, stvarno sam šokiran. Ali siguran sam da će se sve saznati - zaključuje Marko Osmakčić.

Fotografiju Natašinih stravičnih povreda pogledajte OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.