MENE SU OPTUŽILI DA SAM NJOM MANIPULISALA, SRAM IH BILO! Zorica otkrila pozadinu Aninog i Acinog pomirenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:29

"MENE SU OPTUŽILI DA SAM NJOM MANIPULISALA, SRAM IH BILO!" Zorica otkrila pozadinu Aninog i Acinog pomirenja!

Kao neko ko je novopečenom paru najbliži, oglasila se ekskluzivno za naš portal SbijaDanas!

Deo javnosti je nedavno ostao zatečen pomirenjem bivše zadrugarke Ane Ćurčić i njene kako ona voli da kaže najveće ljubavi Ace Bulića. Dok su jedni pomenuto priželjkivali i tome se nadali, sa druge strane boilo je i onih koji su jedva dočekali da drugoplasiranu zadrugarku okarakterišu kao "rasturačicu brakova" i time pokušaju da je diksredituju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Budući da je reč o trenutno najaktuenijoj, temi "broj 1" u domaćim medijima i krugovima ljubitelja rijalitija, ekipa portala SrbijaDanas kontaktirala je Zoricu kako bismo iz prve ruke saznali šta se zapravo dešava iza kulisa i kada je došlo do pomirenjas ovog novog-starog para. Kao i obično, Zorica je bez ima,lo zadrške komentarisala i odgovarala na sva pitanja.

- Kada budem mogla, progovoriću. Kada mi pruže priliku, Aca je dao intrevju i rekao da je sve to završeno pre Zadruge. Ja sam tamo bila uz Anu, kao ženu. Bila bih uz svaku da se nađe u toj situaciji. Ona je htela nešto, pričala mi je... A ja ništa nisam tražila. Mene su optužili da sam njom manipulisala, sram ih bilo! Ja niti sam poznavala Slavnića, ostao je korektan i to je to. Hodala sam po žiletu. Ćurčićku sam upoznala kada je bila u lošem stanju. Kada smo izašli, mene rijaliti više ne zanima. Njihovi životi me ne interesuju, videli smo se samo dva puta. Niti sam išta primetila niti me to zanima. Ja jesam pričala sa Anom nakon izlaska i pitala za stan, da li se snašla. Ona jeste mnogo bolje, ali zvučala mi je umorno i neraspoloženo. Nigde mi nikada nije pominjala Acu do one večeri kada je bila emisija "Narod pita". Acinu priču sam čula i u to verujem. Aca je sam pričao o svom privatnom životu, a da ga ja nisam ništa pitala. Odakle meni pravo da se ja mešam čoveku - započela je slavna pevačica i rijaliti učesnica, pa se osvrnuila na poređenje Ane i Anđele Đuričić.

- To su gluposti da se ona ne razlikuje od Anđele. Aca je njena najveća ljubav. Čula sam i da je on završio sa svojom devojkom pre Zadruge. Mi se možda ne družimo, nemamo komunikaciju u tom smislu da ja mogu da pitam je l' ste u vezi? Naravno da je on pričao samo najlepše o toj ženi, jer čovek je iskren. Podvukao je da je u korektnim odnosima sa njom. Ja ne mogu nikoga da osudim. Stvaran život i rijaliti su dve različite stvari. To se ne može porediti. Jako dugo ga poznajem i sve što je on rekao je za mene "amin". Van rijalitija ja sa njima ne pričam o njihovim životima. Preozbiljni smo ljudi da ja pričam na takav način sa bilo kim. Dok mene ne pozovu i ne kažu, ja o tome ne govorim. Nikome ne držim sveću i šta koga ima da briga? - izjavila je Zorica Marković ekskluzivno za portal SrbijaDanas, nakon koje možemo da zaključimo da je pozadina pomirenja Ane i Ace, zapravo ljubav.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.