MENE SI NAŠAO DA ZAJ*BAVAŠ? Miljana POLUDELA - Napravila HAOS, pa naterala Zolu da uradi OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MENE SI NAŠAO DA ZAJ*BAVAŠ?" Miljana POLUDELA - Napravila HAOS, pa naterala Zolu da uradi OVO! (FOTO)

Iznervirala ga!

U toku večernjih časova kada većina zadrugara odmara, Miljanu Kulić su, kako kaže Lazar Čolić Zola, uhvatile bubice, pa je skočila da rasprema i skuplja stvari za pranje, a onda je uletela u izolaciju i poludela kada je videla Zoline stvari svuda, a onda ga naterala, umesto da spava, što je planirao, da raspremi sve i spremi stvari koje će ona da opere.

- Skloni ove patike, ne mogu tu da stoje, smrde, bre! Sve je prljavo, juče si rekao da ćeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve da raspremiš - vikala je Miljana.

- Ma jesam, sve je uredno, ti si sada hiperaktivna, pa si sada mene uhvatila, ne mogu sada - odgovarao je Zola.

- Mene si našao da zaj*bavaš, rekao si da je sve raspremljeno, a tek šta je iza kreveta. Sada ću da perem i tek za 15 dana, ovo su tvoje stvari, šta me gledaš, hajde slaži - vikala ja Kulićka.

- Ma neću sada, šta radiš to, sve si razbacala - iznervirao se Lazar.

- Sve smrdi i prljavo je, ovu košulju si obukao dva puta i smrdi, znojio si se, šta će sada na ofingeru - nastavljala je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.