MEGAOBRT, ZA FILM! Žabac i Milojko se udružili protiv Milijane! Ona ga bije, slomili stolicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGAOBRT, ZA FILM! Žabac i Milojko se udružili protiv Milijane! Ona ga bije, slomili stolicu! (VIDEO)

Kakva telenovela!

Burna veza između Nemanje Stamatovića Žapca i Milijane Božić sinoć je doživela kulminaciju, a malo ko je očekivao da će se on i Milijanin zakoniti muž, Milojko Božić, udružiti.

Milijana je postavila ultimatum Žapcu da mora da izabere između nje i Aleksandre Jakšić, a on joj je rekao da se ne dere na njega. Milojko je sve to slušao i komentarisao, a Milijana se u jednom trenutku okrenula i udarila ga. Tada je Žabac rekao da ostavi Milojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na miru i da ga ne bije.

- Idemo napolje! - rekao je Milojko, a Žabac je krenuo sa njim.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 14. Нов 2019. у 1:39 PST

Međutim, Milijana nije dala Žapcu da izađe napolje, uhvativši ga za rukav. Milojko je pokušavao da ga otme od nje, a u toku tog džumbusa, svi zajedno su pali na pod i usput slomili stolicu.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 14. Нов 2019. у 1:41 PST

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.