MC Stojan izazvao euforiju kod devojaka u Ambisu! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Apr.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MC Stojan izazvao euforiju kod devojaka u Ambisu! FOTO

MC Stojan u subotu uveče nastupio je u popularnom nemačkom klubu Ambis u Dizeldorfu, gde je svojom pojavom izazvao opštu euforiju devojaka koje su prisustvovale njegovom nastupu.

U poslenje vreme, MC Stojan gde god da nastupi, izazove ovacije publike koja sa njegovog nastupa ode puna utisaka, a tako je i u subotu bilo u Ambisu, gde je miljenik ženske publike raspametio sve. Mladi muzičar je publici u Nemačkoj predstavio i nove pesme, a najveću euforiju izazvala je duetska >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pesma koju je snimio sa svojom koleginicom Ljupskom Stević, a koja je za veoma kratko vreme postala veliki hit. Publika je uglas sa njim pevala njegove stare, ali i nove hitove, a svaka njegova interpretacija propraćena je ovacijama, dok su obožavateljke iz publike pokušavale da ga dotaknu.

Zadovoljni Stojan poručio je svim svojim obožavocima da će se uskoro sigurno ponovo videti u Nemačkoj.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.