MAUENA, KAKO ĆU BEZ TEBE SUTRA? Cela Srbija je plakala od smeha na njegovu interpretaciju čuvenog hita, a Zdravko je danas UČESNIK RIJALITIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 15:31

"MAUENA, KAKO ĆU BEZ TEBE SUTRA?" Cela Srbija je plakala od smeha na njegovu interpretaciju čuvenog hita, a Zdravko je danas UČESNIK RIJALITIJA!

Da li ste ga prepoznali?
Muzičko takmičenje simboličnog naziva "Idol" u našoj zemlji emitovano je, sada već davne 2003. godine, a za dve godine koliko je trajao, "Idol" je iznedrio nekoliko zaista talentovanih pevača. Međutim, možda i više od recimo pobednice prve sezone Cvete Majtanović, koja je imala nekoliko poznatih pesama, ljudi se sećaju ne tako muzički talentovanih takmičara koji su svoju sreću potražili baš pred žirijem "Idola".
Jedna od epskih audicija svakako jeste kada je na scenu stao dečko po imenu Zdravko, koji je izvođenjem dobro poznate pesme "Malena" od Sandija Cenova u svojoj interpretaciji publiku doslovno doveo do suza, ali od smeha.
- Mauena, kako ću bez tebe sutra,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.