MATORINU SANJU MUVA POZNATI GLUMAC! Ona je javno progovorila o OVOME, Jovani neće biti dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATORINU SANJU MUVA POZNATI GLUMAC! Ona je javno progovorila o OVOME, Jovani neće biti dobro

Ne može da se odbrani!

Sanja Stanković oduvek je na meti raznih muškaraca, jer je veoma atraktivna i lepa devojka. Posebno nakon raznih svađa i razmirica sa devojkom Jovanom Tomić Matorom, nju muškarci saleću sa svih strana, a među njima ima i bivših zadrugara.

- Dnevno joj stiže na desetine poruka od muškaraca sa predlozima za vezu i avanturu, a poruke šalju i poznati muškarci. Poverila mi se da joj se nabacuju bivši zadrugari, neki pevači, glumci... Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da veruje šta ju je snašlo - priča izvor blizak Stankovićevoj.

Sanja Stanković je potvrdila ovu priču.

- Kako su počeli naslovi da sam ostavila Jovanu, tako je moj inboks na Instgramu postao prebukiran porukama muškaraca koji mi se udvaraju. Ne mogu da verujem. Nikome ne odgovaram, ali mi je sve to smešno. Ima tu poznatih imena, ali ne bih da otkrivam - poručuje Stankovićeva.

Kako se pohvalila, uskoro izlazi njena nova pesma, a spot će biti pravi šok za publiku.

- Biće zabranjen za gledaoce mlađe od 18 godina. Biće nekih sado-mazo elemenata. Ne mogu da dočekam da ga snimim - završava Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.