MATORI ŽIVI LEŠ, MORALNE GROMADE! Bivši zadrugar brutalno isprozivao Lepog Miću zbog Miljane, razlog je OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 23:37

"MATORI ŽIVI LEŠ, MORALNE GROMADE!" Bivši zadrugar brutalno isprozivao Lepog Miću zbog Miljane, razlog je OVO

Pale jako teške reči.

Pre nekoliko nedelja došlo je do skandalozne svađe između Miljane Popović i pevača Lepog Miće, koji ju je pljunuo i krenuo da nasrne na nju nakon uvrede.

Pevač se odmah pokajao zbog ovoga i krenuo da pakuje stvari, kako bi izašao iz "Zadruge".

Situacija se ipak smirila, a njih dvoje su toliko uspeli da izglade odnos, da ga ona sada skoro svakog dana masira.

Ovo je zapalo za oko bivšem zadrugaru Vladimiru Tomoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je svoje mišljenje podelio na društvenoj mreži Instagram.

- Utisak "Zadruge 6" mi je Miljana Popović i njoj je posvećeno ovo glasanje. Zanemarite ostale moralne gromade sa snimka i fokusirajte se na masažu živog leša, Lepog Miće. Ljudi, pre mesec dana sam okačio stori i ispljuvao ovu matoru poltrončinu jer je uhvatio za vrat i pljunuo u usta  ovu bednicu, što ga sada masira - započeo je Tomović, pa nastavio:

- Povlačim reč. Trebalo je da joj se isk*nja u usta, ne da je pljuje kad je ovakva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.