MATORI, POSVETI SE, BRE, ŽENI! Lepi Mića van sebe nakon što je čuo OVE REČI! Brutalna pljuvačina po najstarijem zadrugaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 11:56

"MATORI, POSVETI SE, BRE, ŽENI!" Lepi Mića van sebe nakon što je čuo OVE REČI! Brutalna pljuvačina po najstarijem zadrugaru

Haos u studiju!

Tokom emisije "Narod pita", u kojoj je gostovao najstariji zadrugar Lepi Mića, on se žestoko iznervirao kada je produkcija uključila gledaoca koji je pomenuo njegovu suprugu, pa mu skrenuo pažnju da treba češće da bude kući, a manje u rijalitiju.

- Alija iz Surčina je kraj telefona. Pozdravljam Matoru puno, puno i želim joj sve što poželi - rekao je gledalac.

- Je l' si čuo šta je rekla Zorica za dve brata i je l' to za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osudu?! Ja psujem, ja to ništa ne demantujem i šta je problem?! Moje psovke nemaju težinu. Ako se kaže nekoj majci da njeni sinovi opšte seksualno, to treba da se osudi! Koji sam ja čovek ako neko mojoj majci kaže da se je**m sa svojim bratom, a ja posle ručam sa njim?! - rekao je Mića.

- Ja bih tebi nešto preporučio. Šta ćeš ti tu brate slatki, stariji si od mene sedam godina - pitao je gledalac.

- Šta ti mene gledaš u 5 ujutru?! Ti zoveš i pričaš o meni, ja o tebi ne. Ti si pozvao, divio se Matoroj, okej, poštujem. Rekao si meni da ja psujem, potvrdio sam, pa sam te pitao da li ti osuđuješ ono što si čuo?! Ti mene ne voliš, ti bi me najradije poslao u sto pi**i materini - rekao je Mića.

- Posveti se bre ženi, alo matori! - rekao je gledalac.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.