MATORA ŽELI TROJKU!? Rialda i Kenan su njena neostvarena fantazija, zadrugari u šoku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 02:30

MATORA ŽELI TROJKU!? Rialda i Kenan su njena neostvarena fantazija, zadrugari u šoku (VIDEO)

Kako će se ovo završiti ostaje nam da vidimo...

Večeras u Belu kuću je ušao Milan Milošević i započeo emisiju "Pitanja gledalaca". Milan je pročitao pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

-Zar ne mislis da tvoje konstantno trčkaranje oko Rialde ne smeta Kenanu? - glasilo je pitanje.

-Meni kada bi Kenan rekao šta mu smeta, ja ne bih to radila. Rialda je moja drugarica, i ja glasam za njih. Nas dve imamo takav odnos - rekla je Matora.

- Meni ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeta, nijedne sekunde. Njih dve su dobre prijateljice. Kada bi mi zasmetalo rekao bih i njoj i Rialdi - rekao je Kenan.

- Meni je od samog starta Rialda postavila odnos. Ja Sandru stalno vatam i za grudi i ljubim je možda čak i više nego Rialdu - rekla je Matora.

- Ona je meni rekla da joj se ja dopadam, ali je rekla da joj se dopada pola kuće. Ja ne doživljavam to, jer se Jovana i ja družimo od početka. Kenanu to ne smeta kada vam ja kažem - rekla je Rialda.

- Ja moram da kažem da kada bih želela trojku da bi to bilo sa njih dvoje - rekla je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.