MATORA NAKON POVRATKA U ELITU DONELA ŠOK INFORMACIJE IZ CRNE GORE - ove zadrugarke su raskrinkane

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 14:58

MATORA NAKON POVRATKA U "ELITU" DONELA ŠOK INFORMACIJE IZ CRNE GORE - ove zadrugarke su raskrinkane

Hvalila se drugarstvom, a tvrdi da je ovo istina.

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Pretres nedelje", koju je vodila Ivana Šopić.  U Beloj kući govorilo se o prijateljstvu Aneli Ahmić i Slađe Lazić, a Jovana Tomić Matora umešala se u njihov razgovor.

Naime, Slađa se hvalila prijateljstvom sa Majom Marinković i otkrila je da joj Aneli zamera što će se družiti sa njom, kad Maja uđe u Elitu.

- Koja drugarica? Vas dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste se posvađale i na moru. Nju je bolelo uvo da se sa tobom svađa dok si se mazila sa Janjušem u 'Zadruzi 6'', a o tome šta si na moru radila ne želim i da govorim. Ako mislite da Maju možete da koristite, jako ste glupi. Svi su joj veći prijatelji od tebe. Maja se sprdala sa tobom - istakla je Matora.

Tomićeva je Slađi poručila da je štokava i da sama treba da prizna šta je radila na jahti u Crnoj Gori. Slađa nije želela da se pravda i uverava druge u njeno prijateljstvo sa Majom, a Aneli je odlučila da sa Slađom više nema kontakt.

Podsetimo, Matora nekoliko dana nije bila u Eliti zbog zdravstvenih problema. Nju su morali da hospitalizuju i sklone je od takmičara i tek juče se vratila u Belu kuću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.