MATORA LEČI KOMPLEKSE DOK JOJ LEPOTICE IZVLAČE LOVU! Bivša žestoko oplela po Jovani - Sve je čista KORIST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 07:41

"MATORA LEČI KOMPLEKSE DOK JOJ LEPOTICE IZVLAČE LOVU!" Bivša žestoko oplela po Jovani - Sve je čista KORIST!

I ne veruje da je ova ljubav prava!

U novom izdanju emisije "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Marka Petruševića Petrućija i Anastasiju Stanojević Palčicu.

Bivši zadrugari otvorili su mnoge bitne teme, a gledaoci su nemilice postavljali "vruća" pitanja.

Nakon što su odgledali prilog gde se Matora umešala u njihov odnos, i pokušala na sve načine da osvoji Palčicu, oni su komentarisali.

- Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se to desilo sa Matorom? - pitala je Šopićka.

- Upoznala sam je napolju preko zajedničkih prijatelja koji su šokirnai time što je ona pričala i demantovali su sve. Jovana je bila sprdnja, šala, pa je preuveličala. Koristi žene da bi se istakla i bira samo lepe žene jer ima kompleks. Ne verujem ni u njenu ljubav sa Anitom, ona voli samo sebe. Devojke su uz nju zbog rijalitija i njenog novca, sve čista korist. Mi se jesmo češkale, ali sam odbila toalet i njen krevet i otišla. Ispala sam naivna jer sam mislila da je sprdnja, a njene namere su bile drugačije - rekla je Palčica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.