MASOVNA TUČA U BELOJ KUĆI! Ukućani na nogama, Vračević SKOČIO NA STO, OPKOLILI zadrugara da bi mu oteli OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 18:08

MASOVNA TUČA U BELOJ KUĆI! Ukućani na nogama, Vračević SKOČIO NA STO, OPKOLILI zadrugara da bi mu oteli OVO!

"Povredićete me!"

U Beloj kući nastao je nezapamćeni karambol!

Miljan Vračević, Predrag Peca LazićStefan Radić Rodni i Miljan Vračević opkolili su Branislava Radonića Brendona i na sve načine pokušavali da mu otmu torbicu koju je nosio oko struka.

- S kim god pričaš, on se ubaci - rekao je Brendon.

- Uzmi mu torbicu! - dobacio je Vračević.

- Nemoj da mi prilaziš! Ne vuci me, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imam slomljena rebra još uvek! - rekao je Brendon.

Miljan Vračević se zatrčao ka Brendonu, pretrčavši preko stola, te su ukućani opkolili Brendona kako bi mu ukrali torbicu. Jedino je Milica Veselinović skočila u njegovu odbranu.

- Povredićete me, ostavi me! - vikao je Brendon.

Brendon je bežao od njih i pokušavao na sve načine da sačuva svoju torbicu, što mi je i pošlo za rukom, kad se posle duge borbe sakrio u pušionicu.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.