MASOVNA TUČA NA ANABELINOM NASTUPU! Lete flaše na sve strane, potpuni lom - pevačica skočila da zaštiti ćerku Blankicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 11:18

MASOVNA TUČA NA ANABELINOM NASTUPU! Lete flaše na sve strane, potpuni lom - pevačica skočila da zaštiti ćerku Blankicu

Haos u lokalu, zavladala panika!

Anabela Atijas i Savo Perović sinoć su održali nastup u jednom klubu u Baru na crnogorskom primorju.

Međutim, u jednom trenutku došlo je do haosa na nastupu. Kako prenose domaći mediji, desila se masovna tuča i svi su krenuli da vrište, paniče i beže iz lokala.

Kako otkriva izvor koji se našao na licu mesta, Savo i Anabela zabavljali su goste i sve je bilo u najboljem redu dok se grupa muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije potukla.

Da stvar bude još gora, Anbela je na ovaj nastup povela i ćerku Blankicu, koja je prisustovala nemilom događaju zajedno sa njenim menadžerom. Kada je nastao haos u lokalu, pevačica se zabrinula i otrčala je kod ćerke da je skloni iz gužve. Na svu sreću, niko nije povređen u ovom okršaju.

Ova saznanja je potvrdio i Savo Perović.

- Da, istina je da je izbila tuča. Niko se tome nije nadao, zaista, provod je bio sjajan, a onda su krenule na sve strane da lete flaše! Na svu sreću, niko nije bio povređen, što je u ovoj priči i najbitnije - istakao je pevač kratko za "Republiku".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.