MASNI, DLAKAVI VEPAR Filip Car izazvao ogroman bes kod bivšeg zadrugara - Nema završenu školu, ni dozvolu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 14:31

"MASNI, DLAKAVI VEPAR" Filip Car izazvao ogroman bes kod bivšeg zadrugara - Nema završenu školu, ni dozvolu!

Rekao sve što misli.

Filip Car neretko komentariše ostale zadrugare, ali i one koji to više nisu. I dok mu većina ćuti, ne želeći da ulazi u raspravu, Boža Džouns kojeg Car u poslednje vreme stalno spominje, i to u negativnom kontekstu, odlučio je da uzvrati.

On je posebno prozivao Božu kada je saznao da je došao na sahranu dede Maje Marinković, a kako je bivši zadrugar rekao, ni ne zna zašto ga toliko spominje jer se njih dvojica čak i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznaju lično.

- Filipa Cara nikada nisam upoznao, u Zadrugu je ušao 7 dana nakon mog izlaska, ali vidim da sam toliko jak utisak ostavio na zadrugare da me i on pominje i najviše od svih. Masni, dlakavi vepar nema završenu osnovnu školu, nema vozačku dozvolu, a u vojsku išao nije. Osnovno obrazovanje i kulturu nema, a na sve to želi da se predstavi Srbiji kao kriminalac - e, pa malo se zaj*bao. Drugo, masno-dlakavi vepar se boji mačke, a zamislite da se nađe u nekoj opasnoj situaciji. E, sada kada smo razjasnili da, pored toga što je masno dlakavi vepar koji laže da ima kriminalnu prošlost, a zapravo nema anegdote ni iz osnovne škole, može dalje - priča izrevoltirano Boža Džouns i dodaje:

- Masno dlakavi vepar je bio u vezi sa kraljicom rijaliti šou programa Majom Marinković i tako stekao popularnost, bez nje je niko i ništa, toga je i on svestan, a istu tu Maju Marinković je pljuvao. Dakle, masno dlakavi vepar čeka kraj rijaliti programa ''Zadruga'', a nakon toga može samo da pominje Božu i nastavi da priča svoje lovačke priče sedeći na nekoj gajbi piva ispred prodavnice. Toliko od mene - zaključio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.